‘Kiezer wil dat volgend kabinet grote vervuilers aan Klimaatakkoord Parijs houdt’, kopte het nieuwsbericht vandaag.

Volgens onderzoek van I&O Research, vindt 91% van de Nederlanders dat de grote vervuilende bedrijven zich aan het klimaatakkoord van Parijs moeten houden. Tweederde vindt het klimaatstandpunt zelfs belangrijk voor de stemkeuze tijdens de Kamerverkiezingen in maart.

Om relevant te blijven, is financieel resultaat alleen niet meer genoeg. Bedrijven voelen steeds meer de verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een klimaat neutrale en circulaire toekomst. Klanten en medewerkers worden kritischer als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en verwachten dit ook meer en meer van jouw organisatie. Een bewuster en duurzamer leven wordt steeds meer dé manier van leven.

Ik ben nieuwsgierig hoe jij omgaat met de uitdagingen op het gebied van de ecologische verduurzaming. Mag ik bij jou eens een kop koffie komen drinken en samen hierover van gedachten wisselen?

Marcel Splinter
(06) 1250 57 57
marcel@brainworm.nl

#brainworm #duurzaamondernemen #growingabetterworldtogether #duurzaamheid #ondernemerschap #samenwerken #sdgs2030 #duurzaamleven #barbraverbijfotografie