Dit is waar ik het voor doe! Onlangs heb ik een enthousiast team van professionele accountmanagers en assistenten, werkzaam in de sector transport, mogen begeleiden in hun reis naar verduurzaming. De doelstellingen van dit programma waren: het verkennen van de kansen in de sector en van de eigen mogelijkheden; het creëren van energie en een positieve mindset om werk te maken van verduurzaming, en het bepalen van concrete acties om hier inhoud aan te geven.

Enkele reacties van de deelnemers: “Je hebt me verrast vanmiddag Marcel. Ik dacht dat we een algemeen verhaal over duurzaamheid zouden krijgen. Doordat jij je goed hebt verdiept in onze sector hebben we een verdieping kunnen maken. En je hebt ons aan het denken gezet om de volgende stappen te kunnen zetten. Dank voor je begeleiding.”

“Lastig onderwerp, maar door de verschillende opdrachten kom je toch tot een resultaat!”

Werken aan mijn visie én resultaat zien, geeft mij zoveel energie!

Ik ben razend nieuwsgierig hoe jij omgaat met de uitdagingen op het gebied van de ecologische verduurzaming. Mag ik bij jou eens een kop koffie komen drinken en samen hierover van gedachten wisselen? Ik vind het leuk om mijn netwerk uit te breiden en verbindingen te leggen.